ischlabehle

Alla inlägg den 23 juli 2010

Av ischlabehle - 23 juli 2010 18:17

Drömstaden, inte för jag varit i så många städer, but still.. Mariefred. Så jäkla fint. Själv bor man i skogen, ja visst det är vid kusten men nere vid vattnet är det mest sly.. och badstränder. Den såkallade båthamnen är en övervuxen pir med några båtar och en bastu som ungdommarna har som samlingsplats. Finns inte ens en skylt dit ner. Om jag hade bestämt.. ;).

Den meningen har jag nog yttrat sen jag var liten. Det var nog därför jag i ettan efter att jag hört att man fick bestämma mycket när man var statsminister och min fröken frågade på utvecklingssamtalet vad jag skulle bli och jag sa just de. Bara ordet, smaka på det. Jag tycker man kan nästan vädra lite makt. Fast i det här mellanmjölk och demokratiska land (inge kritik mot demokratin, den är bra punkt slut) så finns det ändå en makt i att ha titeln, världens grejj efter prinsessa typ ju.

Men efter statsministerperioden, ville jag bli krigsofficer eller något annat tufft, springa omkring med skjutvapen. Känner mig inte så kvinnlig nu men håll ut. Jag är väldigt kort och med lite kamouflerade kläder och ett skjutvapen kanske skulle se lite mäktig ut ändå? sen att jag tittade väldigt mycket på star wars.. ja.

Sen kom erbjudande
-Vill du stå modell för mig på Lördag.. ja temat är blabla
-Vi behöver en modell på måndag kan du komma?
och så vidare, så märkte jag en sak, jävlar jag älskar att stå framför kameran. Nu vart det ju ingen solskenshistoria för jag hade inget utseende och kanske några enstaka för många kilon här och där, men kul är det!

menmen, plugga har alltid varit min styrka så hej och hå om jag inte är försvarasadvokat om några år :D

Ovido - Quiz & Flashcards